Gizlilik

Modasor.com, gizlilik ilkelerine oldukça önem verir. Gizlilik bildirimi sayesinde modasor.com sitesinin uygulamayı kullananların gizlilik bildirimindeki kullanma talimatların kabul ediyor olduğunuzu ve 6698 sayılı Kişisel verilerin Korunması Kanunu ile ilgili izniniz dahilinde toplanan kişisel verilerin kullanımını kabul ettiğinizi gösterir.

Kişisel Bilgilerinizin Alınması ve Kullanılması

Modasor, üyelik esnasında ve sonrasında üye olanların ve kullanıcıların kendilerini siteye tanıtması için, isim, soy isim, doğum tarihi, ev adresi, banka hesap bilgileri, gibi verileri sizden isteyebilir. Hatta bunlarla sınırlı kalmayarak sms, elektronik posta gibi iletişim sağlayabileceği türlü yerlerden yazılı olarak bilgilerinizi talep edebilir. Bu bilgiler, size daha kaliteli bir hizmet sunabilmek, çeşitli ürün ve hizmetlerin satışını sizlere duyurmak, profilinize özel indirimlerden haberdar olmanızı sağlamak, sizinle iletişime geçmek ve fikrinizi almak, bilgilerinizi güncel tutmak gibi faydalı amaçlar için kullanılır. Modasor, teknik altyapı veya elektronik posta gönderimiyle ilgili çalıştığı veya çalışabileceği firma ya da şahıslarla ilgili verileri elde edebileceği, kaydedebileceği, açıklayabileceği, aktarabileceğini işbu aracılığı ile beyan eder ve bu nedenle bu şahıslarla işbu bildirimindeki maddeleri doğrultusunda sözleşme imzalamayı ve gerek kanuni gerek teknik tüm tedbirleri almayı kabul eder. Kişisel verileriniz modasor'un ortakları ile, yurtiçi/yurtdışı farketmeksizin, şahıslar ve kuruluşlarla, ajanslar, reklam şirketleri ve anket şirketleri ile paylaşılabilmektedir. Aşağıda belirttiğimiz maddeler dışında üyelerin bizimle paylaşmış olduğu kişisel bilgiler üyelerimizin haberi ve onayı olmadan kesinlikle şahıslar ve ya kuruluşlar ile paylaşılmaz, ticari amaç ile kullanılmaz ve satılmaz.

  • Hukuken yetkili otoriteler tarafından çıkarılan ve yürürlükte olan Kanun, kanun hükmünde Kararname,yönetmelik gibi hukuki kuralların uyulması zorunluluğunda
  • Adli ve idari otoriteler tarafından yetkili kimseler dahilinde, yürütülen bir araştırma ve ya soruşturmanın kapsamında, kullanıcılar ile ilgili bilgilerin talep edilmesi
  • Üyelerimizin ve kullanıcılarımızın haklarını güvenliklerini korumak için bilgi verilmesi durumlarıdır.

MODASOR,ile paylaşılan bilgilerin modasor tarafından, yukarıdaki maddelerde yazılan amaçlar doğrultusunda saklanması, bu bilgilerin yukarıdaki detaylar kapsamında işlenmesi, uygulanacak herhangi bir hukuki işlem esnasında kullanılmasına işbu vasıtası ile rıza göstermektedir.

Ayrıca kullanıcılar, modasora danışarak kendileri hakkında ;

  • Kişisel veri işlenip işlenmediği hakkında bilgi edinme
  • Kişisel verileri işlenmişse bu konuda işlenen bilgileri talep etme
  • İşlenen kişisel verilerin hangi amaç ile işlendiğini ve verilerin bu amaca uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme
  • Eğer paylaşılmış ise yurt içinde ve yurt dışında kişisel verilerin paylaşıldığı üçüncü kişileri öğrenme
  • Kişisel verilerin korunması kanunu ve modasor'un belirttiği şartlar çerçevesinde depolanan kişisel verilerin silinmesini veya tamamen yok edilmesini talep etme
  • Yukarıdaki beşinci ve altıncı talepler doğrultusunda yapılan işlemlerin, bu verilerin paylaşıldığı üçüncü kişilere bildirimini sağlama
  • Kişisel verilerin olası bir ihtimal ile kişinin aleyhine bir sonu. Ortaya çıkarmış ise bu konuda kişinin itiraz hakkının bulunması
  • Kişsiel verilerin aykırı bir şekilde, kişiyi zarara uğratması halinde şahısların zararın giderilmesini talep etme haklarına sahip olduğu bilinmelidir.

Modasor, kişisel verilerin gizliliğinin saklanması ve korunması için gerekli tüm tebdirleri aldığını ve bu konuda özen gösterdiğini belirtmektedir. Modasor'un gerekli güvenlik tedbirleri almasına rağmen, web sitesine yapılan saldırılar sonucunda kişisel bilgilerinizin üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda Modasor, sorumluluk kabul etmemektedir.

Modasor.com da gezinirken kullanıcılar dikkatini çeken özel reklamlara rastlayabilirler. Bunlar ilgilendikleri bir ürün, favorilerine ekledikleri başka bir üründen ilham alınmış reklam içerikleri olabilir.

E-posta Listesinden Ayrılma

Modasor.com'un aracılığıyla indirim, promosyon gibi bilgilendirme mailleri gönderilebilir. Üyeler istedikleri zaman bu e-postaların durdurulmasını talep edebilir, eposta adreslerinde değişiklik yapabilirler.

Yeni Bir Hesap Oluştur ModaSor'da onlarca mağaza tek bir noktada, hemen bugün katılın.

Tekrardan Hoşgeldiniz Tekrardan Hoşgeldin! Şimdi sisteme giriş yap.

Henüz üye olmadınız mı ? , hemen üye olmak için tıklayın fırsatları ve kampanyaları kaçırmayın.